5ο Σεμινάριο τενοντομεταθέσεων άνω άκρου σε πτωματικά παρασκευάσματα

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,


Η Α’ Ορθοπαιδική Κλινική Α.Π.Θ. του Γ.Π.Ν. «Γ. Παπανικολάου» σε συνεργασία με την Ορθοπαιδική & Τραυματολογική Εταιρεία Μακεδονίας Θράκης σας προσκαλεί στο εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «5ο Σεμινάριο τενοντομεταθέσεων άνω άκρου σε νωπά πτωματικά παρασκευάσματα», το οποίο διοργανώνεται στις 7-9 Φεβρουαρίου 2019 στη Θεσσαλονίκη για πέμπτη συνεχόμενη φορά.

Χάρη στη στήριξή σας τα προηγούμενα χρόνια, οι προσπάθειές μας για την καθιέρωση ενός ετήσιου εκπαιδευτικού θεσμού, έστω και σε αυτές τις δύσκολες αντικειμενικά για όλους συνθήκες, φαίνεται να στέφονται με επιτυχία. Ευελπιστούμε, λοιπόν, και φέτος στην ενεργό συμμετοχή σας φιλοδοξώντας να οργανώσουμε και για το 2019 μια εξίσου σημαντική επιστημονική εκδήλωση.

Φέτος, με την ευκαιρία της «επετείου» για την πέμπτη συνεχόμενη χρονιά του σεμιναρίου προσκαλούμε όλους τους συμμετέχοντες των προηγούμενων ετών να παρακολουθήσουν δωρεάν το θεωρητικό μέρος του σεμιναρίου, αφ’ ενός για να ενημερωθούν για τις νέες εξελίξεις στον τομέα των τενοντομεταθέσεων και αφ’ ετέρου για να μοιραστούν μαζί μας τις εμπειρίες τους από την εφαρμογή όσων έμαθαν στην καθημερινή κλινική τους πράξη.

Το επιστημονικό πρόγραμμα του «5ου Σεμιναρίου τενοντομεταθέσεων άνω άκρου σε νωπά πτωματικά παρασκευάσματα» θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων Α.Π.Θ. (ΚΕ.Δ.Ε.Α., Α.Π.Θ.) και οι εκπαιδευτικές ασκήσεις σε πτωματικά παρασκευάσματα θα γίνουν στο Εργαστήριο Περιγραφικής Ανατομικής του Α.Π.Θ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο μπορείτε να επισκεφτείτε το site:

www.tendontransferseminar.com

είτε να απευθυνθείτε στην Γραμματεία του Συνεδρίου στο τηλέφωνο:

2310 226250

και στα e-mail:

conference2@premium-events.gr

info@premium-events.gr

Περιμένοντας την ανταπόκρισή σας.


Με εκτίμηση,


Ο Επίτιμος Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής

Alexander Georgescu Επίτιμος Καθηγητής Πλαστικής Χειρουργικής και Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής University of Medicine Iuliu Hațiegan Clinic of Rehabilitation


Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής

Παναγιώτης Γκιβίσης Καθηγητής Ορθοπαιδικής Α.Π.Θ. Δ/ντής Α’ Πανεπιστημιακής Ορθοπαιδικής Κλινικής Γ.Ν. «Παπανικολάου»

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ

www.tendontransferseminar.com

Πρόσφατα άρθρα: