Κακώσεις – Κατάγματα Άνω Άκρων, 29 Ιουνίου - 1 Ιουλίου 2018, Αλεξανδρούπολη

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Πανεπιστημιακή Ορθοπαιδική Κλινική του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και η Ιατρική Εταιρεία Θράκης διοργανώνουν το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα «Κακώσεις – Κατάγματα Άνω Άκρων», από τις 29 Ιουνίου έως και τη 1 Ιουλίου 2018, στο ξενοδοχείο Astir Egnatia, στην Αλεξανδρούπολη.


Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο απευθύνεται, κυρίως στους Ειδικευόμενους Ορθοπαιδικής αλλά όχι μόνο. Σκοπός του είναι να φέρει σε επαφή τους εκκολαπτόμενους Ορθοπαιδικούς με τις βασικές αρχές της αντιμετώπισης των καταγμάτων των άνω άκρων.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος. Την πρώτη ημέρα θα γίνει γραπτή εξέταση με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής προκειμένου να αξιολογηθούν οι βασικές γνώσεις των συμμετεχόντων. Με το τέλος του σεμιναρίου θα επαναληφθεί το ίδιο τεστ, σε μία προσπάθεια να εκτιμηθεί η χρησιμότητά του.

Ταυτόχρονα οι ομιλητές-εκπαιδευτές θα αξιολογηθούν από τους εκπαιδευόμενους με ειδικό ερωτηματολόγιο. Η κάθε ομιλία θα διαρκεί 12-15 λεπτά και θα ακολουθεί χρόνος για ερωτήσεις και συζήτηση.


Η πρακτική άσκηση θα γίνει σε συνθετικά ομοιώματα οστών.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Σεμινάριο μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.globalevents.gr


Πρόσφατα άρθρα: