ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΤΕΜΑΘ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΤΕΜΑΘ

ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ


Αξιότιμα μέλη της Ορθοπαιδικής και Τραυματολογικής Εταιρείας Μακεδονίας–Θράκης,


Λίγες μόνον εβδομάδες έχουν απομείνει μέχρι την έναρξη του Ετήσιου Συνεδρίου μας. Την φετινή χρονιά επιλέχθηκε η πραγματοποίηση του Συνεδρίου στην Καβάλα, ώστε να συνδυάσουμε το επιστημονικό και το κοινωνικό τμήμα της εκδήλωσης.


Η Καβάλα διαθέτει πολλά ιστορικά αξιοθέατα και η περιήγηση τόσο στην πόλη ώστε και στα περίχωρα είναι επιβεβλημένη. Η διοργάνωση του Συνεδρίου επιμελείται την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του χρόνου, ώστε να επισκεφθούμε την ζωντανή ιστορία της πόλης.


Το συνέδριο τιμούν καταξιωμένοι ορθοπαιδικοί από την Μεγάλη Βρετανία και την Γερμανία, που θα μας παρουσιάσουν νεότερα επιστημονικά δεδομένα από τις χώρες τους.


Έχουν προσκληθεί από την Βρεττανία, οι C. Bruce, P. Laing, V. Goswami, A. Salama, P. Makrides, Α. Νικολαΐδης, Α. Τσιρίκος και από την Γερμανία οι Γ. Γκοδόλιας, Α. Γιαννακόπουλος, P. Karagevrekis, Ε. Χριστοδούλου, οι οποίοι θα καλύψουν εξειδικευμένα θέματα των υποειδικοτήτων της Ορθοπαιδικής.


Στο επιστημονικό πρόγραμμα συμμετέχουν οι Πανεπιστημιακές Κλινικές από όλη την Ελλάδα και το σύνολο σχεδόν των Ορθοπαιδικών Κλινικών της Βορείου Ελλάδος. Σημαντική είναι η συμμετοχή από καταξιωμένους συναδέλφους του ιδιωτικού χώρου.


Το κύριο θέμα του Συνεδρίου μας είναι το μέλλον των νέων ορθοπαιδικών στην Ελλάδα, για το οποίο θα πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρία.


Η επιτυχία κάθε Συνεδρίου κρίνεται πρωτίστως από την ενεργό συμμετοχή στις επιστημονικές διαδικασίες. Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης του προγράμματος του συνεδρίου, σας καλώ όλους να παρευρεθείτε στην Καβάλα, την εβδομάδα μετά το Πάσχα, 20-22 Απριλίου.


Παρακαλώ για την έγκαιρη εγγραφή σας και την τακτοποίηση της διαμονής σας.


Ο Πρόεδρος της ΟΤΕΜΑΘ 2016-2017

Νικόλαος ΛαλιώτηςΠρόσφατα άρθρα: