4ο ΜΑΘΗΜΑ: Αρθροσκόπηση γόνατος (τελικές ρυθμίσεις)
Για τη διεξαγωγή του μαθήματος 'Αρθροσκόπηση γόνατος' αποφασίστηκε η τροποποίηση με τον παρακάτω τρόπο:  1. Οι παρακάτω ειδικευόμενοι θα προσέλθουν την 1 Απριλίου 2016, ώρα 08:45, στην Α' Ορθ. Κλινική του 424, όπου θα παρακολουθήσουν 20λεπτο θεωρητικό εισαγωγικό μάθημα για την αρθροσκόπηση και κατόπιν θα παρακολουθήσουν ζωντανά (ενεργή συμμετοχή), διενέργεια αρθροσκοπικής επέμβασης (2-3 τον αριθμό): Τζέλλιος Ιωάννης, Αντωνογλούδης Πασχάλης, Συρίκας Ιωάννης, Καλινδέρης Αλέξανδρος, Χρίστου Ιωάννης και Παπαβασιλείου Ιωάννης.

  2. Οι παρακάτω ειδικευόμενοι θα προσέλθουν, με το ίδιο πρόγραμμα στις 15 Απριλίου 2016: Παπουλίδης Νικόλαος, Σιώζος Αλέξανδρος, Ξυλούρης Νικόλαος, Σβαρνάς Γρηγόριος, Ιγνατίδης Ανδρέας, Ρωμανίδης Ρωμανός, Κουγιουμτζής Ιωάννης.


Σημειώνεται ότι τις αντίστοιχες ημερομηνίες υπάρχει και εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Α' Ορθ. Κλινικής του 424 ΓΣΝΕ, το οποίο αρχίζει στις 08:00 και οι παραπάνω καλούνται, εφόσον το επιθυμούν, να το παρακολουθήσουν (Χορηγούνται CME). Καταστάσεις με τα ονόματα των συμμετεχόντων θα είναι γνωστοποιημένες στη Κεντρική Πύλη του 424 ΓΣΝΕ.


Αντίστοιχα θέματα είναι:

  1. Επιγονατιδομηριαίος Πόνος: Συντονιστής Δντης Παπαστεργίου Στέργιος (1 Απριλίου 2016).

  2. Αστάθεια γόνατος - επιγονατίδας - διαχείριση, Γεν. Αρχίατρος Μπισμπινάς Ηλίας Επιμελητής Α' Ορθοπαιδικής Κλινικής 424 Γ.Σ.Ν.Ε. (15 Απριλίου 2016)


Παράκληση στους Διευθυντές των Κλινικών, που ανήκουν οι ειδικευόμενοι, να τους παράσχουν διευκόλυνση για τη παρουσία τους τις παραπάνω ημέρες.

Πρόσφατα άρθρα: