Σεμινάριο με θέμα: Διόρθωση παραμορφώσεων των άκρων με χρήση κυκλικών συστημάτων εξωτερικής οστεοσύν

Ανακοινώθηκε η διοργάνωση Σεμιναρίου με Θέμα: "Διόρθωση παραμορφώσεων των άκρων με χρήση κυκλικών συστημάτων εξωτερικής οστεοσύνθεσης" στις 24 Μαΐου 2014, στο Αμφιθέατρο του Γ. Ν. Θ. Παπαγεωργίου, από την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών (Ε.Ε.Μ.Μ.Ο) και την Πανεπιστημιακή Ορθοπαιδική Κλινική Γ. Ν. Θ. «Παπαγεωργίου».

Παρακάτω η σχετική ανακοίνωση.

Αγαπητοί κύριοι,

Εκ μέρους του Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής, Καθηγητή κ. Ιωάννη Κύρκου,έχουμε την τιμή να σας γνωστοποιήσουμε τη διοργάνωση του Σεμιναρίου με θέμα «Διόρθωση παραμορφώσεων των άκρων με χρήση κυκλικών συστημάτων εξωτερικής οστεοσύνθεσης (Advanced Course)-Με πρακτική άσκηση» και Διεθνή Συμμετοχή, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 23 και 24 Μαΐου 2014, στο Αμφιθέατρο του Γ. Ν. Θ. Παπαγεωργίου.

Το Σεμινάριο συνδιοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών (Ε.Ε.Μ.Μ.Ο) και την Πανεπιστημιακή Ορθοπαιδική Κλινική Γ. Ν. Θ. «Παπαγεωργίου».

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το Σεμινάριο, μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας www.globalevents.gr

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνηση.

Με εκτίμηση,

Congress Department

Chryssa Grepsiou

Global Events

50A Stadiou Str.

555 35, Pylea

Thessaloniki, Greece

Tel.: +30 2310 247734-43

Fax: +30 2310 247746

E-mail: chryssa@globalevents.gr

Attachments:

prokatarktiko_programa.pdf

Πρόσφατα άρθρα: