Ανακοίνωση Μεταπτυχιακών Μαθημάτων 2013-2014 - Διορθωμένο Πρόγραμμα

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Μαθημάτων για το έτος 2013-2014 που οργανώνονται για 34η χρονιά από τις Α', Β' και Γ' Ορθοπαιδικές Κλινικές του Α.Π.Θ. υπό την αιγίδα της ΟΤΕΜΑΘ (στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος του Κολλεγίου Ελλήνων Ορθοπαιδικών Χειρουργών).

Mπορείτε να δείτε η' και να αποθηκεύσετε το πρόγραμμα στο συννημένο αρχείο.

Παρακάτω αναδημοσιεύουμε την σχετική ανακοίνωση των Καθηγητών των Ορθοπαιδικών Κλινικών ΑΠΘ κ. Α. Χριστόδουλου, Ι. Χατζώκου και Ι. Κύρκου.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η 34η χρονιά των μεταπτυχιακών μαθημάτων ξεκινά και πάλι με σκοπό την συνεχή ενημέρωσή μας, ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της ειδικότητας και στην κοινωνία των νέων γνώσεων.

‘Όπως και πέρσι τα μαθήματα διοργανώνονται και φέτος από τις Α, Β και Γ Ορθοπαιδικές Κλινικές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

‘Εγινε προσπάθεια να επιλεγούν θέματα «καινούργια», να συμμετέχουν ειδικευόμενοι και να υπάρξει μια ανάμειξη νεωτέρων και παλαιοτέρων συναδέλφων στα εκπαιδευτικά εξηντάλεπτα.

Ο ιατρικός σύλλογος παραμένει σαν βάση στις συγκεντρώσεις αυτές παρά την αντίξοη οικονομική πραγματικότητα. Ας σημειωθεί ότι οι συναντήσεις αυτές εκτός από την εκπαίδευση βοηθούν και προτρέπουν την επικοινωνία μας και την ανάπτυξη ισχυρότερων φιλικών δεσμών.

Είστε όλοι προσκεκλημένοι να βοηθήσετε με την παρουσία σας τους ομιλούντες αλλά και τους συμμετέχοντες σε παραγωγικές συζητήσεις και ανύψωση του επιστημονικού επιπέδου.

Καλή επιστημονική και εκπαιδευτική χρονιά.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Αναστάσιος Χριστοδούλου Ιπποκράτης Χατζώκος Ιωάννης Κύρκος

Καθηγητής Καθηγητής Καθηγητής

Ορθοπαιδικής ΑΠΘ Ορθοπαιδικής ΑΠΘ Ορθοπαιδικής ΑΠΘ

Α’ Ορθοπαιδική Κλινική Β’ Ορθοπαιδική Κλινική Γ’ Ορθοπαιδική Κλινική

ΑΠΘ ΑΠΘ ΑΠΘ

Attachments:

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ 2013-14_UPDATED.doc

Πρόσφατα άρθρα: