Πρόγραμμα Μαθημάτων Ορθοπαιδικής Κλινικής Γ.Ν. Δράμας

Στο συννημένο έγγραφο μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα μαθημάτων της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Γ.Ν. Δράμας για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014.

Πρόσκληση -Χαιρετισμός του Συντονιστή Διευθυντή της Ορθοπαιδικής Κλινικής Γενικού Νοσοκομείου Δράμας, Δρ Κοσμά Α.Παπαγεωργίου.

Αγαπητοί συνάδελφοι

Συνεχίζουμε και φέτος τα διακλινικά μαθήματα των τριών Νομών Σερρών -Δραμας –Καβάλας {ΣΕ.Δ.ΚΑ } ,που διοργανώνει η ορθοπαιδική κλινική της Δράμας ,υπο την αιγίδα του Κολλεγίου Ελλήνων Ορθοπαιδικών Χειρουργών {ΚΕΟΧ} . Οι επιτυχείς διοργανώσεις των παρελθόντων ετών και η αποδοχή από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ,επέβαλε την ανάγκη συνέχισης των στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσης και της δια βίου εκπαιδευσης.. Τα θέματα των εισηγήσεων προέρχονται από ένα ευρύ φάσμα της ορθοπαιδικής χειρουργικής και παθολογίας ,με εισηγητές μεγάλης εμπειρίας από το Νοσοσκομείο μας και από τα Πανεπιστήμια και τις κλινικές του ΕΣΥ ,του Βορειο-Ελλαδικού χώρου. Προσβλέπουμε στην ενεργό συμμετοχή όλων και με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση σας περιμένουμε στις εκδηλώσεις μας για γόνιμη ανταλλαγή απόψεων ,γνώσης εμπειριών και κοινωνικών επαφών

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Δρ Κοσμάς Α.Παπαγεωργίου

Συντονιστής Διευθυντής της Ορθοπαιδικής Κλινικής

Γενικού Νοσοκομείου Δράμας

Attachments:

Μετεκπαιδευτικά μαθήματα ΣΕΔΚΑ.doc

Πρόσφατα άρθρα: