Ανακοινώσεις

1st SKG Live Surgery Course

Αναρτήθηκε η Α' Ανακοίνωση του 1st SKG Live Surgery Course που θα πραγματοποιηθεί στις 9-10 Ιανουαρίου 2020 στη Θεσσαλονίκη.

1st Congress «Recent advances in Sports Injuries: Trends and Prevention»

Σας ενημερώνουμε για τη διοργάνωση του 1st Congress «Recent advances in Sports Injuries: Trends and Prevention» (with International Participation), από την Β’ Ορθοπαιδική Κλινική Α.Π.Θ. και την Ελληνική Εταιρεία Αρθροσκόπησης, Χειρουργικής Γόνατος & Αθλητικών Κακώσεων «Γεώργιος Νούλης», από 14 έως 16 Νοεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace στη Θεσσαλονίκη. Δείτε το Πρόγραμμα εδώ!

Μαθήματα HANDS-ON (Ενεργή Συμμετοχή) 2019-2020

ΜΑΘΗΜΑΤΑ HANDS-ON (ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ) ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2019-2020 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ​ Αγαπητοί συνάδελφοι, Μετά την επιτυχία που είχαν οι αντίστοιχες εκδηλώσεις, με την ενεργή συμμετοχή των εκπαιδευομένων, τα προηγούμενα χρόνια, αποφασίστηκε η επέκταση του θεσμού των μαθημάτων και σε άλλους τομείς της ορθοπαιδικής πράξης. Έτσι για το τρέχον Ακαδημαϊκό Έτος θα διοργανωθούν 3 μαθήματα, με ενεργή συμμετοχή (Hands-on), όπως παρακάτω: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: 1. Αρθροσκόπηση γόνατος, Α' & Β' Ορθ. Κλινικές 424 ΓΣΝΕ Υπεύθυνος: Σαββίδης Ματθαίος Παρασκευή 29 Noε 2019, 08:15-14:00 424 ΓΣΝΕ, Θεσσαλονίκη ​ 2. Κυκλικά Συστήματα Εξωτερικής Οστεοσύνθεσης Υπεύθυνος: Τιλκερίδης Κωνσταντίνος Δευτέρα 20 Ιαν 2020

5η Ρευματολογική Ημερίδα

Σας ενημερώνουμε για τη διεξαγωγή της 5ης Ρευματολογικής Ημερίδας με τίτλο “Διαταραχές του άκρου ποδός: Εξελίξεις στη διάγνωση και θεραπεία” που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Οκτωβρίου 2019, στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Δείτε εδώ την αφίσα της εκδήλωσης. Δείτε εδώ τον Χαιρετισμό του Προέδρου.

ISAKOS & ICRS Fellowship Αθλητικών Κακώσεων - Θεσσαλονίκη

Το Ορθοπαιδικό Κέντρο TheMIS (Thessaloniki Minimally Invasive Surgery) παρέχει 3μηνη εκπαίδευση (fellowship) σε νέους Ορθοπαιδικούς Χειρουργούς. Το Κέντρο είναι αναγνωρισμένο Εκπαιδευτικό Κέντρο της Παγκόσμιας Εταιρείας Αρθροσκόπησης, Χειρουργικής Γόνατος και Αθλητικών Κακώσεων (ISAKOS) και της Παγκόσμιας Εταιρείας Αρθρικού Χόνδρου (ICRS). Οι εκπαιδευόμενοι έχουν ενεργή συμμετοχή στην αίθουσα του χειρουργείου και το fellowship περιλαμβάνει συμμετοχή και εκπαίδευση σε όλες τις δραστηριότητες των Ορθοπαιδικών και των Συνεργατών του Κέντρου: χειρουργικές επεμβάσεις, ιατρεία, εργοφυσιολογικός-εργομετρικός έλεγχος αθλητών, αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων, αξιολόγηση μαγνητικής τομογραφίας μυοσκελ

Μαθήματα
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square

Lazaros Demourtzidis