Ανακοινώσεις

ΦΕΚ - Απόφαση εθνικής αναγνώρισης του περιοδικού ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ

Αγαπητοί Συνάδελφοι, Με την ευκαιρία της επανέκδοσης του Περιοδικού 'ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ' της Εταιρείας μας με τη νέα του μορφή, σας ενημερώνουμε για την απόφαση που έχει δημοσιευτεί στην Εφημερίδα Της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 403 Β'/11.3.20018), περί Εθνικής αναγνώρισης του περιοδικού μας, όπου οι δημοσιευμένες εργασίες αποτελούν κριτήριο συγκριτικής αξιολόγησης για τη κατάληψη θέσης κλάδου Ιατρών Ε.Σ.Υ. Δείτε εδώ την Απόφαση.

Συλλυπητήριο μήνυμα

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΟΤΕΜΑΘ εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος συναδέλφου Σαμαρά Κωνσταντίνου, Διευθυντή της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

[Πρόγραμμα] 19η Διημερίδα ΣΕ.Δ.ΚΑ. "Παρόν και Μέλλον στη Θεραπεία των Κακώσεων και Παθήσεων του

Σας ενημερώνουμε για τη διοργάνωση της 19ης Διημερίδας ΣΕ.Δ.ΚΑ. "Παρόν και Μέλλον στη Θεραπεία των Κακώσεων και Παθήσεων του Γόνατος", η οποία θα διεξαχθεί στις 26 & 27 Μαΐου 2017 στο Συνεδριακό Κέντρο "Αιμίλιος Καλαϊτζίδης" στην Καλλίφυτο Δράμας. Δείτε εδώ το Πρόγραμμα.

ΟΜΙΛΙΑ απερχόμενου Προέδρου Ν. Λαλιώτη - Παρουσίαση πεπραγμένων

Στην διάρκεια της Προεδρίας 2016-2017 έγινε προσπάθεια περαιτέρω αναβάθμισης και οργάνωσης της Εταιρείας. -Ολοκληρώθηκε η αλλαγή της γραμματείας, με την νέα γραμματέα κα Αλεξάνδρα Οικονόμου, στα γραφεία μας με ωράριο Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 6-8 μμ. -Έγινε καταγραφή του συνόλου των Ορθοπαιδικών Χειρουργών της Μακεδονίας και Θράκης, ανεξαρτήτως εάν είναι μέλη ή όχι της Εταιρείας. Καταχωρήθηκε σύνολο 650 Ορθοπαιδικών Χειρουργών. -Πραγματοποιείται συστηματική καταγραφή πρακτικών των συνεδριάσεων του ΔΣ και τακτοποίηση εισερχομένων – εξερχομένων εγγράφων. -Εστάλη ειδοποίηση προς όλα τα μέλη της εταιρείας για την οικονομική τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων, σύμφωνα με την απόφαση για την κάλυψη των

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ 2017-18

Κατά τη Γενική Συνέλευση του Σώματος, την Παρασκευή 21 Απριλίου 2017, στα πλαίσια του 36ου Συνεδρίου της Εταιρείας (ΟΤΕΜΑΘ), έλαβε χώρα εκλογική διαδικασία για τη σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής της Εταιρείας. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, σήμερα 9 Μαΐου 2017, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συνήλθε σε Σώμα και έχει όπως παρακάτω: Πρόεδρος: Γκιβίσης Παναγιώτης. Α’ Αντιπρόεδρος: Σαββίδης Ματθαίος. Β’ Αντιπρόεδρος: Καζάκος Κων/νος. Γεν. Γραμματέας: Ντελής Ιωάννης. Αναπλ. Γραμματέας: Ιωσηφίδου Ειρήνη. Ταμίας: Ζήδρου Χριστιάνα. Μέλη: Διονέλλης Παναγιώτης, Κωνσταντινίδης Αντώνιος. Εκπρ. Εκτάκτων Μελών: Κιτρίδης Δημήτριος. Εξελεγκτική Επιτροπή: Ευθυμιάδης Δημήτριος

7ο Συνέδριο της Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρείας Χειρουργικής Γόνατος και Αθλητικών Κακώσεων "

Επισυνάπτεται η Α' Ανακοίνωση του «7ου Συνεδρίου της Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρείας Χειρουργικής Γόνατος και Αθλητικών Κακώσεων "Γεώργιος Νούλης"», το οποίο θα διεξαχθεί 3 - 6 Μαΐου 2017, στο ξενοδοχείο Nikopolis της Θεσσαλονίκης. Δείτε εδώ την Α' Ανακοίνωση. Δείτε εδώ το Τελικό Πρόγραμμα.

Μαθήματα
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square

Lazaros Demourtzidis