Ανακοινώσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΤΕΜΑΘ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΤΕΜΑΘ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Αξιότιμα μέλη της Ορθοπαιδικής και Τραυματολογικής Εταιρείας Μακεδονίας–Θράκης, Λίγες μόνον εβδομάδες έχουν απομείνει μέχρι την έναρξη του Ετήσιου Συνεδρίου μας. Την φετινή χρονιά επιλέχθηκε η πραγματοποίηση του Συνεδρίου στην Καβάλα, ώστε να συνδυάσουμε το επιστημονικό και το κοινωνικό τμήμα της εκδήλωσης. Η Καβάλα διαθέτει πολλά ιστορικά αξιοθέατα και η περιήγηση τόσο στην πόλη ώστε και στα περίχωρα είναι επιβεβλημένη. Η διοργάνωση του Συνεδρίου επιμελείται την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του χρόνου, ώστε να επισκεφθούμε την ζωντανή ιστορία της πόλης. Το συνέδριο τιμούν καταξιωμένοι ορθοπαιδικοί από την Μεγάλη Βρετανία

Ομιλία Προέδρου ΟΤΕΜΑΘ - Πεπραγμένα & Στόχοι

Αναρτήθηκε η ομιλία με τα πεπραγμένα και τους στόχους της Εταιρείας, του Προέδρου της ΟΤΕΜΑΘ, κ. Νικολάου Λαλιώτη, που έγινε στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας 2017. Μπορείτε να την διαβάσετε εδώ.

Διανοσοκομειακή συνάντηση, 11/3/17, Θεσσαλονίκη

Σας υπενθυμίζουμε τη Διανοσοκομειακή συνάντηση στο Porto Palace (χάρτης), Ορθοπαιδικές Κλινικές: Γ' Πανεπιστημιακή ΑΠΘ, Β' Ορθ. Κλινική Παπαγεωργίου, ΓΝ Δράμας, ΓΝ Καβάλας, Σάββατο 11 Μαρ 2017, ώρα 09.00.

Εκλογές νέου Δ.Σ. ΟΤΕΜΑΘ

Αγαπητά μέλη της ΟΤΕΜΑΘ, Σας γνωρίζουμε ότι κατά τη διάρκεια του 36ου Ετήσιου Συνεδρίου της ΟΤΕΜΑΘ στην Καβάλα, καθώς η διετής θητεία του παρόντος Δ.Σ. λήγει, προκηρύσσονται εκλογές για τις θέσεις: 1. Του Β’ Αντιπροέδρου, 2. Πέντε (5) Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και 3. Ενός (1) εκπροσώπου των έκτακτων μελών. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στις Αρχαιρεσίες, προς τον Γ. Γραμματέα της ΟΤΕΜΑΘ, Σαββίδη Ματθαίο (είτε με email: makisorto@hotmail.com, είτε με fax στο +30 2310 327 626), το αργότερο μέχρι τις 21 Μαρτίου 2017. Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν όλα τα ταμειακώς τακτοποιημένα Τακτικά μέλη της ΟΤΕΜΑΘ.

Μαθήματα
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square

Lazaros Demourtzidis