Ανακοινώσεις

3 Masterclass in Arthroplasty Surgery

Αγαπητοί Συνάδελφοι, Σας υπενθυμίζουμε τη διεξαγωγή της παρακάτω εκδήλωσης: Δείτε εδώ την πρόγραμμα. Masterclass in Arthroplasty Surgery "Revision Hip & Knee Arthroplasty: Current Concepts" Ημερομηνία Διεξαγωγής: 02 - 04 Δεκεμβρίου 2016 Τόπος Διεξαγωγής: Θεσσαλονίκη - Μέγαρο Μουσικής

Ετήσιο Σεμινάριο του ΕΛΙΟΣ στη Θεσσαλονίκη

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το ετήσιο σεμινάριο που διοργανώνει το Ελληνικό Ίδρυμα Οστεοπόρωσης στη Θεσσαλονίκη θα λάβει χώρα στις 16-18 Δεκεμβρίου 2016 στο Ξενοδοχείο Mediterranean Palace και θα έχει γενικό τίτλο: «Ο Ρόλος του Μηχανικού Παράγοντα στο Μυοσκελετικό Σύστημα». Για να κατεβάσετε την πρώτη ανακοίνωση του σεμιναρίου παρακαλώ πατήστε εδώ. Σύντομα θα ανακοινωθεί και το επιστημονικό πρόγραμμα.

Επιστολή Προέδρου ΟΤΕΜΑΘ για το περιοδικό ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ

Επιστολή Προέδρου ΟΤΕΜΑΘ για την νέα έκδοση του περιοδικού Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητά μέλη της εταιρείας, Το περιοδικό "Ορθοπαιδική" επανεκδίδεται, μετά από περίοδο μερικής αδρανοποίησης ως προς την έκδοσή του. Το περιοδικό φιλοδοξεί να καταγράφει την επιστημονική γνώση των μελών και να αφήνει το ποιοτικό στίγμα του, στην Ορθοπαιδική κοινότητα. Αποτελεί βήμα για όλους και η συμμετοχή νέων και παλαιών μελών, με την συγγραφή άρθρων, φιλοδοξεί να αναδείξει το επιστημονικό επίπεδο των μελών της εταιρείας. Η Εκδοτική επιτροπή, με την προεδρία του ακάματου Ι. Μπισχινιώτη, έχει θέση στόχο να κάνει το περιοδικό μας ένα ιδιαίτερο στολίδι της Ορθοπαιδικής Εταιρείας. Η ηλεκτρονική ψηφιοποίηση του πε

FIMS 2020

Σας ενημερώνουμε την ανάληψη της διοργάνωσης του 36ου Παγκοσμίου Αθλητιατρικού Συνεδρίου (FIMS), από τη χώρα μας. Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην Αθήνα από 24 - 27 Σεπτεμβρίου του 2020. Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΟΤΕΜΑΘ συγχαίρουν τον Καθηγητή κο Νάτση Κωνσταντίνο και τους συνεργάτες του, για την άψογη προετοιμασία της υποψηφιότητας της χώρας μας και τη τελική δικαίωση αυτής με την επιτυχή ανάληψη της διοργάνωσης και τους εύχονται κάθε επιτυχία.

1η Διανοσοκομειακή Ημερίδα

​​​​ Σας ενημερώνουμε ότι η 1η Διανοσοκομειακή Ημερίδα των Ορθοπεδικών Κλινικών των Νοσοκομείων της Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου Κιλκίς, υπό την αιγίδα της Ο.Τ.Ε.ΜΑ.Θ., θα λάβει χώρα στις 12 Νοεμβρίου 2016 στο Αμφιθέατρο του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας. Δείτε εδώ το πρόγραμμα.

Μαθήματα
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square

Lazaros Demourtzidis